Емилија Петреска

Радио МОФ

Емилија Петреска е дел од тимот на Радио МОФ од 2014 година. Има завршено новинарски студии на Високата школа за новинарство и односи со јавност во Скопје. Во Радио МОФ пишува и изработува видеа на теми од образованието и културата.