Милена Атанасоска-Манасиева

ПИНА/Факултети.мк

Милена Атанасоска-Манасиева е една од основачите на ПИНА и професионален истражувачки новинар од 2003 година. Пишувала статии и истражувачки приказни за повеќе медиуми. Добитник е на неколку награди за нејзините новинарски стории во Македонија, Истражува различни области – образование, економија, човекови права, екологија.

Милена е главна уредничка на порталот Факултети.мк