Теодора Цветковска

ТВ Телма

Теодора Цветковска е новинар во ТВ Телма. Има работено во порталот НОВА Тв – web и факултети.мк.

Ко-автор е на серијал истражувачки  документарни филмови на “Центарот за истражувачко новинарство – СКУП” за следење на принципите на јавната администрација. Цветковска била учесник на студиска програма  за млади европски лидери во САД.